hoofdmenu

Buitensauna’s

Een sauna brengt u veel ontspanning aan lichaam en geest. En helemaal wanneer dit kan in een privésauna in uw eigen tuin. Privacy, geen reistijd en op elk moment van de dag even stoom kunnen afblazen. Door de mooie authentieke uitstraling, zijn de sauna’s ook een mooie aankleding voor uw tuin.

Naast de ontspanning, biedt een sauna ook lichamelijk voordelen. Zo wordt namelijk uw huid gereinigd omdat bij de hoge temperaturen, de bloedvaten en poriën maximaal verwijden waardoor de doorbloeding toeneemt en vuil wordt afgevoerd. Ook voor een droge huid is de sauna erg gezond. Het zal namelijk vocht opnemen en de zweetcellen activeren waardoor de bouw van de huidcellen verbeterd. Hierdoor zal de veroudering van de huid worden vertraagd. Ook zullen uw spieren meer ontspannen, zal de bloeddruk dalen, de bloedcirculatie verbeteren en zal uw lichaam door een hogere hoeveelheid anti-stoffen, beter bestand zijn tegen virussen.

De sauna’s zijn geschikt voor zowel de zomer als de winter en verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Uiteraard nemen wij het werk voor u uit handen en wordt de sauna vakkundig en volgens uw wensen geplaatst.

buitensauna

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes